За нас

Хлебарници „Пармаксъзов”

„Стоун Бред” ЕООД е бързо развиваща се компания – собственик на бранда „Хлебарници Пармаксъзов”. Дейността си започва през 2014 г. с повече от успешен старт с предлагането на широк асортимент от хлебарски и сладкарски продукти. Фирмата отваря първия си обект в центъра на Варна. Локация е на оживено място с паркинг и активни бизнес обекти. Пекарната е на два етажа. На първия клиентът може спокойно да пазарува от нашите продукти, а на втория има възможност да се разположи удобно и да се наслади на вкуса на изделията в приятна атмосфера с изглед към малкия парк отпред.

ОБЕКТИ

Предлагаме богато разнообразие от home made/ fresh bake/ take away продукти. Привличат веднага вниманието на клиента с привлекателния си вид на домашно приготвено печиво. Изделията ни или се доставят съвсем прясно изпечени от фабриката-майка или се пекат на място от нашите специалисти хлебопекари. В случай, че не консумирате покупката си на място, я опаковаме грижливо в хартия.

ЕКИП

Персоналът ни ще Ви обслужи с желание. Нашият мотивиран екип ще Ви консултира и помогне в избора, а усмивките и професионалното отношение са ЕТАЛОН!


ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

Хлебарници Пармаксъзов разполагат със съвременен цех, където се произвежда целият ни асортимент. Цехът е оборудван с високопроизводителни модерни машини. При нас работят добре обучени специалисти, а сме и успешна ковачница на нови кадри. Доверяваме се на опита на наши колеги по света, които периодично идват да ни предадат своето Ноу-Хау. Като семеен бизнес, ние настояваме лично да проследяваме работния процес и да се включваме активно в него с труд и креативност!